Ny söndag ny bild

Philips Classictone 25W

För en gång skull fick jag idén till bilden på en gång när jag läste temat. Mycket ovanligt må jag säga. Det tar oftast både två och många dagar innan jag kommer på något. Och det brukar bli något hastigt o hafsigt som jag inte alls är nöjd med som lämnas in. Den här är dock lite mer genomtänkt och lite mer energi nedlagt på. Jag är inte helt nöjd men resultatet är i närheten av min tanke och jag kämpar vidare mot perfektion. Ett stycke magi har använts för att få lampan att sväva. Nejdå något så enkelt som fiskelina och lite photoshop gör fisken 😉

Vad är då det jag fotat genom? Jo en helt vanlig cd skiva. Höll den mot kameran och ställde fokus på lampan, ljusbordet gjorde sitt jobb och bilden blev till.  Jag har en till idé liknande denna och ska försöka få till den bilden någon kväll. Den kräver lite mer meck och lite annan rekvisita.

1 tanke kring ”Ny söndag ny bild

Kommentarer är stängda.