Torr torrdräkt

Efter många dyk med läck i torrdräkten har jag nu äntligen införskaffat en ny. En kort beräkning på hur länge jag haft den gamla visar att den är ca 15år. Vilket är en ansenlig ålder.
Utvecklingen har verkligen gått framåt på torrdräkter. I alla fall på den typ som jag använder mig av neopren. Den nya dräkten är som att ha ett lakan på sig jämfört med den gamla. Mycket mjuk och smidig eller som jag utbrast igår ”Jag kan ju röra mig..” 😀

Vi besökte det så mycket hemliga skogsbrottet igår och jag hade filmkameran med mig. Desvärre hade jag glömt om batteriet till lampan skulle eller hade laddats. Vilket visade sig vara den senare. Den gav upp efter några minuter på djupet. Men det gjorde ingenting. Mats och jag hade ett bra dyk.
Det var så skönt att komma upp torr (på insidan av dräkten) för en gångs skull. Det var verkligen länge sedan det inträffade. Dykningen fick en dimension till 😀

Efterföljande fika i solnedgången var inte helt fel heller.

1 tanke kring ”Torr torrdräkt

  1. Pingback: Tidningen Paddling

Kommentarer är stängda.