Projektet fortsätter..

Knives

Som rubriken lyder 🙂 Bilden ovan är tänkt som den tredje i uppsättningen bestick. Jag har inte skickat iväg den och kan inte riktigt bestämma om jag är nöjd eller inte. De två andra bilderna är ljusa och den här mörk. Dessutom är den inte som jag vill ha den så det får nog bli ett misslyckat försök men för den sakens skull inte en dålig bild. Den kanske passar i annat sammanhang.

Idag blev jag riktigt glad (igår kväll när det här skrivs..) för att jag har kommit in på Digital Bildbehandling, en kurs som jag först stod som reserv på. Den programmeringskurs jag sökt kom jag inte in på och med närmare eftertanke var det bra. Tiden kommer inte räcka till och den kursen var mer intensiv än bildbehandlingen.  Det ska bli riktig kul att läsa några poäng igen 🙂 Och något som jag numera tycker är riktigt kul.