Mollys 4-årsdag

Ja, så var det dags för ett inlägg från frun då… 🙂 Maken har ockuperat bloggen med bilder och jag har inget emot det alls. Men nu ska jag informera lite om Mollys 4-årsplaner.

Hon fyller ju på onsdag, och eftersom många jobbar så har vi valt att ha kalas på söndagen den 29:e. Men om någon hellre vill det så går det att komma på onsdagen den 25:e också.

Vi uppskattar dock en liten förvarning om vem som kommer när, för tårtplaneringens skull… 🙂 Vill ju inte stå med tårta till 6 personer när det dyker upp 20, eller tvärtom… 🙂

Önskelistan då:

* Molly är 106 cm och behöver således kläder i storlek 110.

* Leksakspengar

* Simglasögon

* Målarfärg i burkar, vi har passande penslar men inga färger… Vi menar inte vattenfärger alltså, utan färg som man doppar penseln i, utan vatten.

* En flöjt… Vi vet inte vilken typ.

* En gitarr, hihi. 🙂 Hon älskar Firma Fantasiflytt på Playhouse Disney, fyra musikaliska grabbar som spelar mycket musik med diverse instrument. Hon verkar gilla musikinstrument överhuvudtaget.

* Och som en fortsättning på musik-temat så kan vi ju nämna att hon gärna lyssnar på radio och sjunger, så nån cd-skiva med något poppigt typ Erik Saade eller nåt blandat från topplistorna borde funka. 🙂

Lilla fröken Molly älskar bokstäver, hon sitter gärna och skriver våra namn och kan de flesta bokstäverna. Hon gillar ordning och reda och får utbrott när hon inte kan rita perfekta hjärtan eller få picknickfilten helt slät… 🙂 Så något pyssligt med bokstäver eller klistermärken etc vore kul.

2 tankar kring ”Mollys 4-årsdag

Kommentarer är stängda.