Aktivitetsdag

Trädleopard

Idag har vi besökt Parken Zoo och strosat runt. Lyxat med att handla maten där. Tjejerna pannkaka och vi wok. En stillsam lunch var det inte att tala om. Hetsjakt på getingar hela tiden urra va det var jobbigt. För första gången vi varit där så var trädleoparden aktiv. Alla andra gånger har den bara gömt sig långt upp i taket. Kul att få den på bild men jag önskar mig ett polfilter till dessa bilder 🙂 (polfilter minskar reflexen i fönster). Vi passade även på att åka karuseller och bada. En riktig heldag minsann. Det andra som var första gången för oss i Parken Zoo var att vi fick visa parkeringskortet när vi åkte därifrån 😮

Nu sitter jag här och våndas lite över Fotosöndag, har inte riktigt haft huvudet med för söndagens tema spegling. Får se om jag ens får till någon bild denna omgång.