Varmt o långsamt

Det går segt att flytta hos mor. Värmen gör att allt tar fyra fem gånger så lång tid mot normalt.  Men nu är det mesta som ska flyttas flyttat.

Under eftermiddagen har Molly och jag varit och sett Eric Saade i Parken Zoo. Molly var begeistrad från början och lite smått uppspelt men när vi väl kom dit. Så var det första hon frågade i väntan på att det skulle börja ”Pappa, ska vi åka karusell snart?” 🙂 Det släppte snart när kompisen Maja kom. Sen rockade tjejerna loss till låten manboy.

Hon är så himla bra vår Molly. Klok, omtänksam och smart är ord som inte beskriver henne tillräckligt om du frågar mig. Det är som förälder riktigt skönt att hon verkligen lyssnar när jag säger till eller ropar på henne även om det är skoj och stoj runtomkring. Sånt belönas naturligtvis och idag sken Molly som en extra sol när hon fick  köpa ”slush”
Vi åkte några karuseller tillsammans och sedan kom Anna och hämtade oss.