Teknikparken

Idag har vi trots värmen varit till teknikparken och lek med tjejerna. Molly som inte hade ätit särskilt mycket till lunch fick ont i magen efter festisen och ville åka hem. Men vi tog oss till stan och där fick tjejerna varsin korv med bröd som det slukade med hull o hår. Anna passade på att byta lite kläder som varit hemma för påseende och sedan gick vi och fikade. Ganska skönt att vara inne när värmen var som hetast.

3 tankar kring ”Teknikparken

  1. Kati

    Gjorde lekparken succé hos era tjejer? Vi lär åka dit nån dag o då kanske ni vill haka på. 🙂

  2. Anna

    Succé vet jag inte, de var ganska avvaktande och aningens ointresserade ett tag. Trodde att vattnet skulle vara rena magneten, men det tröttnade de på efter några minuter. Men vi hakar gärna på! 🙂 Med en kompis blir nog allt lite roligare.

Kommentarer är stängda.