Sol sol sol

Idag var målet att åka till stranden kl 14.00 men tyvärr (eller tur) så kom vi inte iväg förens senare på eftermiddagen. Vi kommer när andra är på väg hem och det är ganska skönt. På så sätt slipper vi trängas.
Tjejerna älskar vattnet och att bada. Meja är så orädd för vattnet att det är lite skrämmande för oss. Vi ville spendera lite mer tid på stranden för tjejernas skull så jag fick i uppgift att fixa lite korv och bröd. Inspiration från dagen då vi var på konsert, då jag såg en annan familj ha det med sig. Enkel och smidigt att ta med sig till stranden. Men till mitt förtret upptäckte jag att Lidl inte har kokkorv i hyllan 🙁 Det fick sonika duga med kokt grillkorv.

Efter mycket plask och stoj så hopade sig molnen. Vi beslutade att det kunde komma regn (vilken miss det var!) och packade ihop allt för avfärd. När allt var packat verkade det som om regnet skulle dra förbi utan att släppa ifrån sig på oss.


Vi tog nytt beslut och tog en promenad mot hamnkiosken för att mumsa i oss lite glass. Vilket uppskattades av våra små fantastiska tjejer. Återigen en lyckad dag.

1 tanke kring ”Sol sol sol

Kommentarer är stängda.