Lång cykeltur

Idag beslöt sig Molly och jag att vi skulle ta en cykleltur. Sagt och gjort efter den sena frukosten begav vi oss iväg. Vi lämnade lite skräp på återvinningen först och seden vidare. Jag frågade var hon vill cykla och inte helt oväntat var det kompisen Maja som blev målet. Längs med E20 cyklade vi, ja inte precis intill men i industriområdet.
Det knorrades lite när vi svängde under motorvägen och det blev lite uppför men det gick snabbt över. Väl hemma hos Maja fick vi lite vatten och saft. Mollys kompis Wilma var där och tjejerna klädde ut sig till princessor, dansade till manboy och hade riktigt skoj.

Efter lekpausen var det dag för nya mål på cykeln. Vi tog sikte på Måsta pizzeria men var tvungna att göra kisstopp vid slagstaglass. Men sen gick det undan till matstället. Molly ville ha hamburgare och jag mumsade i  mig en pizza. Och så upp på cykeln igen 🙂
Molly har varit så superduktig på cykeln idag. Och naturligtvis belönade det sig när vi kom hem, glass såklart och senare på kvällskvisten lite spring i vattenspridaren 😀

Så en liten bild förstås.. fast på något helt annat.

2 tankar kring ”Lång cykeltur

Kommentarer är stängda.