Andras bilder

Har länge funderat på varför jag inte tycker mina bilder är tillräcklig bra (i mina ögon sett). Det kommer säkerligen alltid vara så en lång tid framöver. Men jag börjar tycka mig känna det finns fler och fler bilder som är acceptabla. Har sökt till en kurs i höst men har bara blivit antagen som reserv, visst hoppas jag fortfarande men det känns lite tråkigt. Mycket kan man lära sig på nätet men jag är av den typen som behöver lite morot och piska för att ta mig igenom vissa saker och då är en kurs bra.

Något positivt är i alla fall  att idag har jag fått en av mina bilder som favorit hos någon annan på Flickr. Och det glädjer mig mycket.

Idag har vi varit till stranden. Badat, stojat och skojat så det stod härliga till. För att tjejerna och vi ska orka handlade vi med oss lite att äta. Men att sitta på en handduk med sand runtom och småbarn när man ska äta var ingen hit 😀 Även om det var väldigt gott med kalla köttbullar och potatissallad.

Meja tröttnade på vatten och hittade en grop i sanden.

Och Molly posade vid strandkanten.

Pierre fick uppdraget att bygga ett sandslott, men efter en del små konstruktionsmissar beslöt han sig att det var nog bäst att anlita en arkitekt 😀

Efter allt badande och stojande stannade vi vid slagstaglass och mumsade ”kvällsmat”. I det stora hela en mycket lyckad dag 🙂

1 tanke kring ”Andras bilder

  1. Pierre

    Det är så sjukt många sökande till de där kurserna, men ge inte upp. sök till nästa termin också, för det är en bra kurs i bbehandling. En bra dag på playan indeed 🙂

Kommentarer är stängda.