På väg

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Fast man får göra det bästa av situationen och det var så det fick bli under kvällens promenad.

Tanken var att gestalta en bro i motljus. Efter att jag lagt barnen skulle jag ge mig av på prommis och fota. Jag upptäckte ganska snabbt att solen gick väldigt snabbt nedåt på himlen. Fick med andra ord raska på lite.. Gårdagens regn har gjort att många sniglar är på vägarna och även om jag inte hade mitt macro med mig kunde jag inte motstå att ta en bild (flera). Vem har sagt att man måste ha macro för att fotografera små saker? Galet!

Även om bilden är långt ifrån perfekt tycker jag om den.

Bron då? Den som skulle gestaltas? Nja, eftersom jag själv är missnöjd med resultatet kommer bilderna raderas. Jag kommer titta igenom dem en vända till och försöka lära mig av dem. Det kommer att bli fler vändor och fler fototillfällen. Bron ska förhoppningsvis finnas kvar även då 🙂

Idag gjorde jag min äldsta dotter riktigt glad. Anna hade lovat Molly att hon skulle få handla av glassbilen när den kom nästa gång. Något som jag kom ihåg (och även Anna tror jag 🙂 ). Så efter tandborstningen kom den.. Molly sken som en sol när hon fick följa med ut och handla glass. Och när hon sedan fick en pysselbok av killen som sålde glass blev hon helt salig.