Framkalla digitalt

Här om kvällen laddade jag hem nya Adobe Lightroom 3. Mest för att testa det som jag läst om så många gånger. Många som verkligen älskar programmet. Jag använder sedan ett tag tillbaka Adobe Photoshop Elements 7 och det programmet fyller mina behov. Jag tycker mig skaplig koll på hur jag får till bilderna som jag vill ha dem.

En viktig funktion som jag inte hittat och saknar är en före och efter redigering i själva programmet. Visst kan jag öppna originalbilden igen och jämföra men det är inte tillfredsställande.
I Lightroom finns funktionen och det verkar som om jag får till bilderna bra även här. Prislappen är överkomlig och jag funderar på att byta.

Så en bild som jag redigerat i Lightroom (som vanligt ser den bäst ut om du högerklickar och visar den i nytt fönster)

inga bilder hittades