Enkelt nöje stor upplevelse

Ibland behövs inte så mycket för att göra barnen glada. En stor upplevelse för dem är att åka buss. Därför bestämde vi oss igår att ta bussen till barnens mormor idag och hälsa på där. Både Molly och Meja tyckte det var både spännande och roligt. Hos mormor fick vi gott fika och trevligt sällskap.

Molly, Meja och jag gick ut och lekte på lekplatserna i solen. Molly gungar numera så högt att jag står på helspänn och är lite smårädd att hon ska tappa greppet och falla. Lite hönsmamma över det hela, med så ska det väl vara antar jag 🙂

Vi tog även bussen hem och ibland undrar jag hur människor tänker. Om det är fler med barnvagn som ska på samma buss, ska man verkligen ställa sin barnvagn på första bästa plats och blockera för nästkommande? Eller är det smartare att köra så långt in jag kan för att nästa ska få plats? Nåväl, när man har barn med sig får man inte vara syrlig eller elak. Barn lyssnar inte på vad man säger utan gör som man gör.. Dock kunde jag inte hålla mig när vid nästa hållplats det skulle på fler barnvagnar. Jag flyttade helt enkelt den vagn som stod i vägen så att dem kom in.

Tanken var att dokumentera den här dagen med en massa bilder. Men tyvärr åkte jag ifrån kameran 🙁

1 tanke kring ”Enkelt nöje stor upplevelse

  1. Pierre

    De tröga som åker buss är säkert snåla också. Så de slipper vi snart när buss med barn börjar kosta pengar 🙂 Men aj aj att glömma kameran. Den ska ju sitta i ett hölster på fillingarna 🙂

Kommentarer är stängda.