Raketbyte? Nej Racketbyte!

Förra måndagen när jag spelade badminton fick jag spela sista bollarna med trasigt racket. Naturligtvis var det därför vi förlorade matchen 😉  Efter spelandet gick jag upp till shoppen och bad om att få mitt racket omsträngat. Visst har det några år (läs många) på nacken men vad gör det? Jag motionspelar en gång i veckan som det är nu. Personalen var tveksam till en hel omsträngning och gick jag med på att få det reparerat istället. Frasen ”Spela med en stekpanna” nämndes om jag minns rätt 😀  Jag hade faktiskt tänkt köpa mig ett nytt racket när det gamla gav upp.

Ikväll kom jag till badmintonhallen utan racket. Mitt gamla var lagat och jag skulle få låna två nya att spela med. Utan att veta priset på racketerna spelade jag med dem under matchen. Jag kan säga att jag kände ganska omgående vilket jag tyckte var bäst. Men för att ge båda en chans bytte jag mellan dem. Det blev en rolig match med många och en del långa bollar. Som avslutning drog jag med Mattias på ett singelset. Där fick racketet bekänna färg och jag kände mig mycket nöjd efter den utvärderingen.

Så var det slutspelat och jag fick smacka upp plonkan.. Lagningen 30kr. Klart prisvärt för att lägga racketet på hyllan. Det nya var det som kostade en slant extra. Men å andra sidan, hur ofta köper jag nytt racket?