Meja…

Ja, idag var Meja på läkarbesök, 1-årskontroll och vaccinering. Allt var bra, hon vägde 10,5 kg och var 77 cm lång. Hon fick två vaccinsprutor, mot pneumokocker och den vanliga mot difteri, stelkramp, röda hund osv… Hon var så duktig så, gråten gick snabbt över när jag tog fram en gammal Festis som låg kvar i skötväskan sen sommaren. Sen fixade vi vantar åt Molly på H&M. Jag tog två par i samma modell men olika storlekar och tänkte lämna tillbaka de som inte passade, men det visade sig att kassörskan bara tagit betalt för ett par vantar. 🙂 Det var dessutom bra vantar, så de som Molly inte kunde ha får Meja ha nästa år.

Barnen sover jättebra i sina sängar. Vi föräldrar saknar dock våra knattar, så när de vaknar och gnyr på natten och vill att vi ska ligga bredvid tills de somnar om så kryper vi gärna ner hos dem och myyyser. 🙂 I morse vaknade vi alla fyra i barnens rum, jag fick gå in när Molly ropade på mamma mitt i natten och blev kvar i Mollys sköna säng, och Niklas kom några timmar senare och kröp ner till Meja som vaknat av en läskig dröm. 🙂 Mys… Jag får ju sova ensam i sovrummet under kommande 7 dagar, så jag lär nog råka sova lite i deras rum ska ni se…

Ja, nu är det bara ett par timmar kvar tills Niklas åker…