Kläder kläder kläder…

Sådär, nu är barnens kläder rensade… Jag gick ner i källaren och plockade ihop en halv flyttkartong med diverse kläder i 74-80 att ta upp till Meja och började sen rensa ut hennes och Mollys urväxta kläder ur deras lådor. Två proppfulla flyttkartonger fick jag ihop…! Så nu står det sju stora kartonger med barnkläder i källaren… Men det är luftigt och fint i deras byrålådor i alla fall. 🙂 Jag måste rensa i källaren sen, men det är ett jättejobb och jag har ingen lust med det just nu.

Molly och jag var och handlade idag på ICA Maxi. Hon ville sitta i kundvagnen, på barnsitsen, och det gick precis att knöla ner henne där. Praktiskt, tänkte jag, och nu slipper jag väl att hon springer runt och intervjuar folk med pinsamma frågor. Ha! Vid andra hyllan vi besöker går en dam förbi på avstånd, och Molly lutar sig lite snett bakåt mot henne och säger med ett underfundigt leende: ”Du är äcklig”. 😀 Jag visste inte om jag skulle bli arg eller börja gapskratta, så paff blev jag. Men damen vände sig om efter ett par steg när hon kommit på vad Molly sagt och log, så jag tror inte att hon blev sur. 🙂 Molly fick en tillrättavisning men jag börjar skratta så fort jag tänker på det… 😀

Vi är friskare nu i alla fall, jag hade feber igår men idag har den hållit sig borta. Snorblötan är borta också, skönt nog även Mejas. I morgon tar vi nya tag med Mejas inskolning. Det går nog bra, bara vi kan hålla oss friska ett tag…

Och nu sitter jag och äter godis! :/ Fy, nu är det dags att ta tag i kosten igen. Så fort jag äter mer kolhydrater än jag bör så kommer sötsuget, kroppen är lugn och harmonisk med färre kolhydrater. Och då äter jag inte LCHF, utan mer ett mellanting mellan LCHF och GI. Jag äter vanlig mat men skär ner på bröd, ris, pasta och potatis. En potatis istället för tre gör stor skillnad, men mest märker jag skillnad på pastan. 1 dl pasta räcker bra, och jag slipper sötsuget som kommer efter nån halvtimme. Jag ska göra mandelbröd till frukost nu när jag har en fin mandelkvarn. 🙂

1 tanke kring ”Kläder kläder kläder…

  1. Mangutt

    Vilken tur att inte jag var med för jag hade legat på golvet och asgarvat om jag hört henne!!! Då hade damen definitivt blivit sur! 🙂

Kommentarer är stängda.