Dagens irrationsmoment..

Nog för att jag själv försöker ta det lungt i trafiken men ibland måste det finnas gränser hur man får köra. Dagens urbota dumma ”gubbe med keps” passade på att först slänga ut framför mig på Mått Johanssons väg. Precis vid växthuset. Fine tänkte jag och slog av på takten och tänkte att han missade att jag faktiskt kom där.. Sen började det.. Vingla lite fram och tillbaka och sedan sakta ned. Vi vara nere i 25-30km/tim på 50 stäckan. Så upp till 50, nice tänkte jag och var glad att herrn i bilen framför äntligen hittade rätt pedal. Men det var nog ett misstag från hans sida för det tog inte lång stund innan vi var på 30 igen. Men nu slickade han mittstrecken hela vägen och vid det här laget började tålamodet tryta.

Nåväl jag hoppades att dem skulle åt något annat håll vid slutet av vägen. Tur nog svände de åt andra hållet och saktade ner efterföljande bilister på den stäckan, iaf så såg det så ut i backspegeln 🙂

Tycker man det är otäckt när det går i rätt hastiget på 50 sträcka bör man nog överväga att lämna bilen hemma och sluta irritera andra bilister!

2 tankar kring ”Dagens irrationsmoment..

  1. Leifi

    Men gosse, var det du som låg två meter bakom mig när jag körde hem från Agda idag. Så otålig så jag trodde hjärtat skulle hoppa snett. Herre jestanes! ungdomar nuförtiden!

Kommentarer är stängda.