Skogen…

Igår blev det en promenad till Årbyskogen i det fina vädret. Vi hade med oss äggsmörgåsar, varm choklad, saft och kakor. Vi såg gräshoppor och plockade kottar och lyckades slarva bort en tröja. Det är första gången vi tappat något när vi är ute… *morr*

Meja ville inte sova igår, hon vaknade till efter att ha sovit nån timme och sen var hon helpigg! Niklas tog sig an nattningen efter att hon härjat runt i soffan ett tag och det tog 1½ timme att få henne att somna om. 1½ timme är lång tid att vara på golvet bredvid Mejas säng… Man är stel som en pinne efteråt.

Nu är det sista veckan som Meja är hemma innan hon börjar dagis. Herregud, var tog tiden vägen..? Hon är ju redan snart 1 år. Apropå det ja, så är vi i valet och kvalet om när vi ska ha kalas för henne. Det skulle passa bäst för oss nu i helgen, men då fick vi önskemål om att ta kalaset en annan helg, men nästa helg är det redan andra kalas… Vi får väl ha flera kalas som vi brukar ha. Ett på lördag eller söndag och de som inte kan komma då får väl komma på hennes födelsedag och äta middag istället, eller nån annan dag som passar. Det är enklare så. Jag tänker i alla fall inte baka någon speciell tårta som till Mollys 3-årsdag. Det får bli lite enkelt fika och nån enkel tårta utan speciell garnering. Funderar på chokladmarängtårta… *dreglar* 🙂

2 tankar kring ”Skogen…

  1. Mangutt

    Lite hederlig chokladmarängtårta är aldrig fel…. Mums… Säg till när tårtan är där så kommer jag! 🙂

Kommentarer är stängda.