Nyheter i bloggen

Vi har enligt önskemål lagt till ett funktion i bloggen. När du skriver en kommentar finns nu en kryssruta under fältet du skriver i. Den är ikryssad från början och det innebär att du får en notifikation per epost när någon mer skriver en kommentar. Vill du inte ha den måste du aktivt kryssa ur rutan.

Igår var det kalas hos Schillrarna och Mollsan och jag var dit. Anna kännde sig krasslig så hon bidde kvar hemma med Meja som är snuvig. En mycket trevlig tillställning med tipspromenad och god mat. Barnen fick fiskdamm och spela playstation (singstar). Molly var verkligen sprallig av att få vara med de äldre tjejerna. Konstigt nog var det inga problem att få henne med hem på kvällen. Jag var inställd på mer protest än det var.

Snart drar jag till Norge och dyker. Saknar redan mina tjejer …

4 tankar kring ”Nyheter i bloggen

 1. Mangutt

  Åkte förbi några härliga vatten i Norge förra veckan! Oslo-Sogndal. Åkte färja i fjorden! Vattnet ser ju onekligen härligt ut… Alldeles turkost! Fjällsjöarna ser däremot väldigt kalla ut! Helt svarta, snön var till och med kvar…

 2. Niklas Györi

  Det är alltid härliga utsikter i Norge. Trollväggen som är ett populärt hoppställe för dem med skärm.
  Fantastisk utsikt.

  Får du något mail nu då?

 3. Mangutt

  Jag behöver inte ha mejl personligen 🙂 Det är ju vår startsida 🙂 Ser svaren direkt på hemsidan före mejlen… Lite trevligare med konversation på bloggen! Eller?

Kommentarer är stängda.