Kalas…

Så har vi bestämt oss för att ha ett litet kalas för Meja på söndag efter lunch. Till fikat typ… 🙂 Inte efter kl 19 bara, det är Mejas första dagisdag på måndag och hon måste i säng tidigt… 🙂

Jag har ingen aning om vad hon vill ha i present, hon svarar inte när man frågar heller. Men lite t-shirtar kan kanske behövas. Molly hade mest bodysar när hon började dagis och det är lite meckigare för personalen att kolla blöjan i dem. Men annars tror jag Meja har det mesta att ärva från Molly, overall och sånt… Jag ska kolla i lådorna om det är nåt som saknas ändå… Meja har storlek 74 nu i alla fall. Hon är runt 74 cm lång, så 74-80 är väl en lämplig storlek. Fötterna har jag ingen koll på, det får jag kolla upp. Möss-storlek vet jag heller inte, jag ska mäta sen när hon vaknar…

Om nån ser en likadan gris som Meja fick på sitt namnkalas så får ni gärna hojta till. Hon kan inte sova utan sin gris, och jag har testat att introducera andra kramdjur vid sovdags men inget duger… Tänkte om hon kunde ha en likadan på dagis nämligen… Det står ICA på den, så den kommer väl därifrån.

Det är ingen bra bild, men den enda jag har just nu…

2 tankar kring ”Kalas…

 1. Gittan

  Body blir jättebra! Vi meckar så gärna 😉
  Det som kan vara än mer trickigt är skor/kängor/stövlar som är trånga att få på eller jackor och overaller med trånga muddar där det inte går att få igenom vantarna! (svårare för barnen att dra av vantarna om man tar på dessa före man stoppar armen genom overallsärmen).
  Men vi är ju till för er och kan inte bestämma vilka kläder och blöjor ni som föräldrar väljer till era små. Fast det är klart man kan önska 😉

  Välkomna på måndag!

 2. Anna Inläggsförfattare

  Önskemål och förslag tas mer än gärna emot av oss! 🙂 Det är så bra att veta vad som funkar och inte, och ni har ju bra mycket mer erfarenhet än vad vi har. Nu får vi bara hoppas att Meja blir lite tidigare att gå än Molly var. Med lite tur kanske hon kan hålla sig upprätt ute i vinter i alla fall, och slippa att bara sitta i kalla snön. 🙂

Kommentarer är stängda.