Höst…

Oj vilket regn igår kväll. Det blåste och öste ner, och i mitt stilla sinne var jag ytterst tacksam för att vi inte längre har hund… Det var ett riktigt höstoväder och det satt fint med en mysig kopp té innan läggdags. I morse orkade temperaturen nätt och jämnt över noll-strecket, och det blåser fortfarande. Mössa och vantar idag med andra ord…

Meja har börjat dagis nu. Igår var vi där på förmiddagen och idag blir det lunch och sova där. Hon trivs jättebra, hon tittar knappt efter mig när hon leker, bara kryper fram till de andra barnen och hoppar in i leken. 🙂 Men det blir ju inte mycket jobb gjort under den här tiden… Jag lär få jobba på nätterna till en början, jag har massor att göra men man kan ju inte kasta in Meja 8 timmar på dagis det första man gör… Men rent krasst skulle de behöva vara på dagis en vecka i sträck för att jag ska kunna hinna ifatt… Jag har en kund som ska ha en webshop som skulle vara klar för två veckor sedan, sen har jag en till shop på gång plus att min egen behöver uppdateras och få nytt sortiment… *pust*

Vi hade ju kalas för Meja i söndags, och det var riktigt trevligt. Meja fick bara bra saker och mer present får hon av oss i morgon när hon fyller. Stora tjejen, redan 1 år… Så här dags för ett år sedan var jag på undersökning på förlossningen eftersom jag gått över tiden med två veckor. Jag fick tid för igångsättning till dagen efter, men innan jag gick fick jag en elak hinnsvepning av läkaren och efter det satte det igång… Mindre än ett dygn senare tittade hon ju ut, den lilla vilden… 🙂