Haha…

Som vanligt när jag uttalar mig om något bra så tar det en vändning till det sämre direkt… 🙂 ”Barnen sover snällt” sa jag igår… Igår var det läggdags för Meja strax efter 19 och hon somnade med en liten protest, sen satt Molly uppe en stund hos mig i soffan och sen var det läggdags även för henne. Men hon hade ingen lust att gå och lägga sig och började protestera, då vaknade Meja… Jag satta snabbt igång Mollys cd-bok, sen gick jag in till Meja som skrek och försökte söva om henne. Men hon hade ingen lust att ligga i sängen, hon gallskrek och hade svårt att komma till ro. När Meja nästan somnat, efter 45 minuter, ropade en lite lessen Molly. Då var det kört… Om jag svarar så vaknar Meja, om jag inte svarar så väcker Molly Meja… Jag svarade inte de två första gångerna Molly ropade, vilket gjorde att hon började gråta. Så Meja vaknade och sen vägrade hon somna om. Molly somnade om själv i rummet ganska snabbt, men Meja var vaken till 23.30… Hyperpigg! *morr* Jag som hade tänkt få lite jobb gjort och sen lägga mig tidigt… HA! Men nu sover hon en stund i alla fall, men bara för att jag skriver så så vaknar hon väl snart…

Ikväll får Molly vara uppe lite längre, vi ska äta lite godis och titta på Idol. Fredagsmyyyyys! 🙂