Mollys kalas…

Ja, så var Mollys kalas avklarat. När alla gått hem sa hon att ”det måste komma mer människor för det är sååå roligt när det kommer folk”. 😀 Det blev ganska lugnt och närmaste familjen dök upp med bland annat välbehövliga kläder och skor och lite diverse kul saker som böcker, pennor, ryggsäck, My little Pony, pennskrin och DVD-filmer. Hon fick en film av oss i morse, men vi har sparat tre paket tills på tisdag då hon fyller. 🙂

Molly hade önskat sig en blåbärstårta med Djungelboken 2-motiv. Det var inte ett helt lätt uppdrag, men med lite hjälp av Ebay fick jag tag på ett figurset från filmen och dekorerade tårtan med det. På så sätt så kunde hon leka med grejorna efteråt. 🙂

1 tanke kring ”Mollys kalas…

  1. svärmor/farmor/mamma

    Jättebra bilder, hon får paketet jag glömde när hon fyller ,om det går bra!
    Kram på er alla

Kommentarer är stängda.