TRE pottor på dagis!

Idag är en det speciell dag för Molly. Vi har inte bytt pruttblöja på evigheter och kissigt har det bara varit någon enstaka gång efter natten. Molly har varit utan blöja och gått på pottan hemma medan hon har haft blöja på dagis. Oftast har hon haft samma byxblöja på sig hem som hon hade på morgonen, hon har med andra ord varit torr hela dagen och fixat pottbesöken klockrent. Igår köpte vi nya trosor till henne, hon valde gula med hjul på, som hon skulle ha till dagis nästa dag. Så idag är första dagen på dagis utan blöja! Hon har förklarat och visat med fingrarna flera gånger nu på morgonen att de har TRE pottor på dagis. 🙂

Så är värmeböljan över oss… Jag vågar knappt yppa att jag tycker att det är i varmaste laget redan, jag tål inte värme så bra och sover illa i värmen. Men i mörka Norden måste man tydligen älska att vara svettig och svullen på sommaren, annars är man en förrädare och är genast den som alla skyller på när det regnar… Våren eller förhösten är bäst tycker jag i alla fall…

Vi väntar med spänning på om det nånsin kommer några tänder i överkäken på Meja. Hon har fått sin tredje i underkäken nu, det vore ju praktiskt om hon fick nåt att bita av med upptill…

Midsommar var riktigt trevligt, trots (det obligatoriska) regnet. Vi satt i uterummet och myste med fem sorters hemmagjord sill (inlagd sill, Västerbottensill, Senapssill, Vitlökssill och Skagensill) och alla tillbehör. Kavring och spisbröd med kryddost var gudomligt gott! 🙂 Molly var midsommarfin i sin klänning. 🙂

Nu är tvestjärtarna här! *morr* Jag HATAR dessa djävulens kryp som snart är ÖVERALLT!