Blött på flera håll

Det har minsann regnat i helgen om ni inte märkt det. Och visst är de tråkigt med regn även om det säker är väl behövligt för grödor och annat där ute. Anna har köpt en tralltvätt till högtryckstvätten och den var riktigt bra. Så nu är uteplatsen lite renare och trevligare.

I lördags var vi och fikade på stan, en riktig avvikare från ”dieten” och visst fick jag lida för det. Inte så mycket på vågen men jag mådde lite illa, och känslan av att ha avvikit så grovt från det jag ”lovat” mig själv var inte bra. Nu är det iaf bara några dagar kvar, jag tror inte jag kommer att uppnå mitt mål men har iaf tappat ett par kilon. Sen gäller det att inte falla tillbaka i gamla vanor.

Anna var iväg och fick lite egentid och passade på att handla. Jag och tjejerna myste, lekte och hade det skönt hemma i väntan på att hon skulle komma tillbaka.  Sen passade jag på att leka lite med kameran igen..


Inte så slät den inte 😀

3 tankar kring ”Blött på flera håll

Kommentarer är stängda.