Stora tjejen…

Molly rullade ut rullen med hushållspapper på golvet och ställde sig på den för att gå runt på den, jag protesterar men hon förklarar varför: – Jag måste gå ut i vida världen, mamma!

Nu är det tredje kvällen i rad som hon somnar utan nappar. Hon hade sår på överläppen av ett konstant slickande, och vi sa att napparna gör det hela värre. Så hon valde läppbalsam istället för nappar och det gick jättebra! Idag tog hon hem nappen från dagis också, så vi hoppas att det fortsätter vara nappfritt nu. Men det är lite tyck-synd-om-mig-snyftningar vid sovdags… Men med läppbalsam i utbyte så somnar hon snart ändå. 🙂

1 tanke kring ”Stora tjejen…

  1. svärmor/farmor/mamma

    man ler för sig själv varje gång man läser något roligt om Molly, hon är för härlig och var får hon alla ideer ifrån.
    kram till er

Kommentarer är stängda.