Regn…

Jippi! Äntligen regn! Det har varit så torrt och trist så länge nu, det var dags för ett oväder. Det blev becksvart på himlen och i nästa sekund började vinden rycka och slita i uterummet. Sen började det ösa ner. Myyysigt! 🙂

Meja fick sin andra spruta med pneumocockvaccin igår, hela 70 cm och 8,5 kilo har hon blivit. Hon växer så det knakar.

I helgen var vi på dykutflykt till Kolsva. Solen gassade och vinden var lagom brisig, perfekta förhållanden för för att bränna sig rejält med andra ord. Jag smorde med solskydd där jag kom åt men glömde ett par ställen. Nacken sved och ansiktet kändes också lite stekt. Men Molly och Meja klarade sig fint, lyckligtvis. 🙂

Ikväll åt vi Club Sandwich på LCHF-vis: bacon, kyckling, dressing och grönsaker inlindat i en omelett. Gott och otroligt mättande! http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=78
Igår åt vi blomkålsmos (blomkål kokt i grädde och smör och sen mixat med lite mjukost) med köttbullar. Jag älskade blomkålsmoset, men Niklas tyckte att det var ”en upplevelse” och Molly fick efter provsmakning potatismos istället som jag gjort eftersom jag anade redan i förväg att hon inte skulle gilla blomkålen… 🙂

Waaaah, båda våra kolsyrepatroner är slut! Saknar redan bubblorna i glaset…