Rally

Molly och jag tänkte göra något annorlunda idag. Beslöt oss hastigt och lustigt för att åka på rally. Har aldrig själv varit på rally så det skulle bli en ny upplevelse. Vi packade in oss i bilen och for iväg till Ekeby där det skulle köras idag. Lite blåsigt och vi tog med varsin tröja och lite smågott till mollsan. Väl på plats innan start börjades det.. ”Pappa det låter, vill inte höra bilarna..” Och så höll det på ända till första åkvändan var avklarad och vi kunde gå tillbaka till bilen. Nästa gång (om det blir) ska jag ha med ett par hörselkåpor till Molly och varsin stol att sitta i. Varmare kläder hade vi behövt också, det blåste kallt uppe på höjden där vi stod. Kanske hade det funnits bättre plats men vi var lite sena och det var första gången vi var där. Nåväl det var lite kul trots allt och det kanske blir fler gånger..