Ny fart…

När ska vi bli friska?

Meja har ju varit snorig förut, men det blev bättre ganska snart. De senaste dagarna verkade hon ha lite ont i halsen, hon har hostat och varit lite hes. Idag tog snorandet ny fart IGEN… Det bara går runt och runt…. Jag var först jättesnorig i flera dagar, sen hade jag ont i halsen med massor av hårt slem som satt stenhårt fast. Nu har jag haft samma tillstånd 5-6 dagar utan att det blivit bättre och idag började jag snora lite igen… Suck… Det verkar aldrig ta slut! Det är så utmattande att aldrig bli friskare.

Men vi hoppas att vi snart ska bli friska så att vi kan få sova ordentligt på nätterna och slippa allt detta snor…

Igår trotsade vi sjukdomarna och tog oss till Rothoffsparken en liten stund för att Molly skulle få leka med Leo en stund. Åsa och barnen brottas också med sjukdomar, nu senast till vår förra planerade lekstund hade lilla Tea fått öroninflammation. Det var himla trevligt att komma ut en stund i alla fall och jag träffade på Anna som jag skrev C-uppsatsen med. Hon kände knappt igen mig, förmodligen för att jag nyligen snaggat mig igen. Min frisör tyckte att jag skulle klippa kort för att låta det hår som jag tappade under amningen komma ifatt. Det blev en lite mindre rufsig frisyr den här gången, en vanlig standardklippning. Jag får överleva det tills det växt ut lite till, sen ska vi göra slingor. 🙂