Nu blommar det…

Ja, nu blommar äppelträden utanför uterumsfönstren, underbart vackert! 🙂

Nu är vi lite småsnuviga här också, Molly är lite rosslig när hon vaknar men sen har hon inte tid att vara krasslig… Jag har ont i halsen och lite i öronen. Konstigt att det inföll sig så att jag blev sjuk dagen efter min första fusk-dag på min nya kosthållning… Jag har hållit mig frisk länge nu, men så fort jag gav kroppen socker så blev jag sjuk. Säkert bara en tillfällighet, men många som äter LCHF vittnar om att de inte är sjuka lika ofta. Man vet ju aldrig… 🙂 Utan sockerarter så finns det ju inte lika mycket näring till bakterier, så det kanske inte är helt omöjligt.

Meja är en riktig liten sprallis. Hon vägrar vara stilla, sitter och hoppar och jazzar hela tiden. Spelar man musik eller sjunger för henne så sitter hon och diggar. 🙂 Sötis… Vi gick in och hälsade på när vi hämtade Molly från dagis i måndags, Meja verkade trivas och var nyfiken på alla barn. Hon är lite av en legend där, barnen har flockats när jag haft Meja med när jag hämtat Molly. Dockorna har hetat Meja ett tag där… 🙂

Molly fick paket med Posten igår. Jag satt och tittade på kortärmad och kortbent pyjamas till Meja till sommaren och Molly fick se ett gulrött set med t-shirt och shorts som såg ut som kjol och tyckte att det var fint. Så jag lade ett bud på det och vann. 10 kr… Igår kom det i brevlådan och Molly fick öppna det. Med stooora ögon slet hon upp paketet och när hon fick se vad det var så ställde hon sig upp och började slita av sig byxorna för att prova. Sen gick hon och svassade ett tag och kände sig fin. 🙂