Liten rapport…

Ja, det kanske är dags att rapportera lite…

Mollys magsjuka gick över snabbt och Meja verkar ha klarat sig. Men det som är jobbigare är denna förkylning… Molly var ju först ut med snuvan, sen spred den sig till Meja och mig och igår klagade Niklas på att det var dags för honom också. Det är en jobbig snuva eftersom den ger feber, man blir ju så matt och trist och orkar ingenting.

Annars rullar livet på som vanligt. Meja börjar få fart på golvet, hon ligger på mage och ålar runt i jakt på spännande saker att sabotera. Hon är riktigt spjuveraktig, är glad och älskar att skratta och busa. Hon avskyr att ligga still på skötbordet och vill hela tiden kika över kanten ner i badkaret. Att byta bajsblöja är INTE kul när hon snurrar runt…

Molly älskar sina blöjor… Nu är det ju ett tillfälligt Tiger-tema på Liberos blöjor, med fina tigermotiv. Hon blev förtjust i ett motiv med en tiger som hoppar genom eld och hon skulle BARA ha den på sig… Hon kallar den ”Brännig-blöjan” av någon anledning, vilket framkallar ett kvävt gapskratt hos mig varje gång… 😀 Hon är inne i en riktig period nu, det är trots, snyft och varma kramar om vartannat…

Sen har vi den tråkiga nyheten till sist… I morse, den 20 maj, somnade Niklas pappa Tibor in efter en längre tids sjukdom. Han är djupt saknad, både som pappa, svärfar och farfar. Vila i frid, Tibor…

2 tankar kring ”Liten rapport…

  1. Mormor

    Vi beklagar sorgen! Vi kommer också att sakna honom mycket, det är en ära att ha fått lära känna honom. Vi tänker på er och Kerstin. Ni vet var vi finns om ni behöver oss.

Kommentarer är stängda.