Fotosession i solen..

Kameran ska rastas så mycket som möjligt för att jag ska lära mig ta bättre bilder och snabbare få till rätt inställning. Jag har läst lite böcker om inställningar, slutare osv..
Den sista boken ’Kreativ fotografering Exponering’ av Bryan Peterson var riktigt givande och bra. Mer praktiska exempel än en massa tekniskt dravel som inte ger något utan att prova själv. Nu gäller det bara att komma ihåg att lyfta blicken från objektet och se helheten istället för endast motivet. Jag bannar mig själv varje gång jag kommer in vid datorn, laddar ur kameran och ser i efterhand att det är något i bilden som stör.

Nåväl, här är några av dagens bilder.inga bilder hittades

Inga mästerverk men ack så trevliga att titta på.
Ps. Försökte hitta lite skugga men svårt när det är mitt på dagen.. Ds.