Årets Dykningens Dag

Småkyligt på väg ut till bilen efter en ok frukost känner jag att det är nog bra med en jacka med. Plockar ut sulkyn och tar med den in, passar på att ta med jackan som är lite vindavvisande. Sätter mig i bilen och svänger runt kröken för att hämta upp Tobbe. Vidare mot samling Dykcenter kl 08.00 fortfarande lite kyligt i luften, inte kallt men svalt.
Nåväl tröjan fåt sitta på och packar in utrustning som ska med till Magsjön.

När allt är packat far vi mot Magsjön för att har provdykare, avrostningsdykare, UV-tipspromenad och tipspromenad med mera.. Ute vid sjön känns det lite mer ljummet i luften och efter ett par vändor i backen känns det varmt. Tröjan åker av och det känns kallt i skuggan. Men i solen värmer det och jag måste medge att vändorna i backen påverkar mitt redan onda knä. Många pikar under dagen har jag fått om att jag är doktorrädd och borde söka för mitt onda knä men det kan ju vara så att det går över under veckan som kommer. Det är ju trots allt en kort vecka 🙂

Dagen avlöpte helt suveränt med alla provdykare, avrostare och tipspromanadare, vädret gjorde ju susen med sol och riktigt varmt.. När solen värmde som mest och vattnet blänkte så underbart jag då kändes det surt att jag inte var i vattnet och tog hand om en provdykare eller avrostare..  Jag fick passa på att ta en korv utan bröd istället. För jag har ju börjat med samma som Anna LCHF, kanske inte till 100% men försöker iaf. Det har givit resultat i veckan som gått och jag känner mig lite mindre redan. Målet är inte att tappa massa i vikt men att gå ned till en normalvikt. Och vid midsommar kommer det inte att bli lchf kost, det är en sak som är säker 😀

Vi grillade lite kött till kvällen och ett glas vin avnjöts. Sedvanlig nattning av Molly men Meja var svårsövd ikväll. Det är inte så konstigt att hon inte vill sova med den snuva som hon har. Så det fick bli lite näsdroppar och gungad i bilstolen somnade hon till sist..

Tjingeling i morgon ska gräset klippas.