Nr 2…

Ja, så finns nu tand nr 2 till allmän beskådan i Mejas underkäke. 🙂

Igår fick hon sina två sprutor på BVC, med en kort och intensiv gråtattack till följd. Lyckligtvis hade sköterskan en student där så att Meja slapp ta spruta två gånger, de tog varsitt ben samtidigt och gjorde obehaget så kort som möjligt. Meja hade inte gått upp så mycket i vikt sen förra månaden, men hon har ju varit magsjuk ett antal dagar som säkert påverkat. Jag ska ge henne ett extra mål om dagen och kontrollväga om två veckor igen för att kolla så att hon lägger på sig vikt som hon ska. 

Nu har jag gjort illa ett finger igen… När jag stack ner handen i handväskan så skar jag mig rejält på ett papper, det blev ett stort skärsår under pekfingernageln av alla ställen. Usch så klantigt…

2 tankar kring ”Nr 2…

  1. svärmor/farmor/mamma

    Är det inte tidigt att få 2 små tänder redan? Nu längtar vi efter att få se dom små risgrynen.

  2. Anna

    Ganska tidigt är det, men inte ovanligt tidigt. De flesta barn verkar få sin första tand mellan 6-8 månader. Molly fick sin första tand strax innan 6 månader om jag inte minns fel…

Kommentarer är stängda.