Gräsänka…

Ja, så var man gräsänka då. Niklas är och dyker i Lysekil över veckoslutet. Lyckligtvis fick jag ha bilen hemma, så jag slipper sitta här hemma och studera väggarna. Igår trotsade vi snön och blåsten och hämtade snabbmat på Max via drive in-luckan. Idag handlade vi på ICA Maxi och tog en sväng förbi Magnus och Simona innan vi åkte hem. Vi ses ju i princip bara på kalas numera, så det var trevligt att träffas.

Stackars pappa ligger på lasarettet igen. Han ramlade nu i veckan och bröt handen och slog i höften och kan nu inte ta sig fram annat än med rullstol. Han har sån otur… I morgon söndag fyller han år dessutom. Hoppas han blir kry snart.

Meja har börjat med smakportioner. Igår fick hon sitt livs första mat utöver bröstmjölk; potatis- och palsternackspuré. Ingen höjdare tyckte hon… 🙂 Idag fick hon samma sak igen, plus en tesked gröt. Om en månad ungefär har hon förhoppningsvis vant sig så mycket att vi kan ge en hel måltid. Det ska bli skönt att få ge henne något att äta vid bordet, hon tittar så storögt på oss när vi äter nu, man känner sig jättetaskig när hon bara får se på… 🙂

Vi bjussade Molly på gräddvåfflor på våffeldagen men hon är inte så förtjust i våfflor tydligen… Hon åt upp grädden och sylten och lämnade resten… Hon äter hellre frukt, vilket är toppen. 🙂

I morgon är det avslutning på babysimmet, men Meja har missat halva kursen eftersom hon varit sjuk, typiskt…

Natti natti!