Helgrapportering…

Ja, så var helgen slut då. Det har gått trögt på bloggfronten, men nu är det dags att rapportera lite. 🙂

I morse hjälpte Molly mig att duka fram det vi skulle ha från kylen, sen gick hon och satte sig på sin stol. Jag bad snällt att hon skulle hjälpa mig med att duka fram bestick och skålar också, men fick till svar:

– Du kan själv, jag har lite ont i ryggen…

Behöver jag säga att jag stod dubbelvikt av skratt i köket…? 😀

På eftermiddagen åkte jag och barnen till mormor och morfar, vi hade ju inte setts sen jul så nu var det dags. Molly stortrivdes och busade tills hon blev svettig. Sen kom Linda och Krille och då blev det ännu mera bus. Molly är bra på att leta upp lämpliga ”offer” att utse till lekkamrat. När de försöker smyga iväg och göra annat så ropar hon på dem eller kommer och hämtar dem handgripligen. 🙂

Niklas har stortvättat hela helgen, känns jättelyxigt då jag endast har hjälpt till att lägga in delar av tvätten i skåpen. 🙂