Hål i tapeten…

Nu har vi äntligen gjort hål i tapeten på vardagsrumsväggen bakom soffan. 🙂

Vi satte nämligen upp en förstoring på ett foto på Molly, en gammal plastig ram fick duga så länge, men vi ska fixa en snyggare sen. Fotot är jättefint (det är på Molly med en pinne från förra helgens promenad) och vi hade gjort det svartvitt för att det skulle bli ännu finare. 🙂

Idag åt vi god mat. Jag kokade penne-pasta, stekte strimlad kyckling , blandade kycklingen och pastan med pesto, lät stora bitar tomater bara bli varma i stekpannan tillsammans med balsamvinäger, råsocker, salt och peppar. Sen lade jag upp pasta-kyckling-pestoröran på ett fat, lade tomaterna ovanpå och smulade sen fetaost över. Mums!

Igår åt vi en god lasagne. Enkelt, blanda stuvad spenat (finns färdig fryst) med keso med smak av grillad paprika, smörj en ugnsform, lägg i ett lager pastaplattor, ha på ett lager med spenatkeso, lägg på lufttorkad skinka (annan skinka går också bra), pastaplattor, spenatkeso och skinka, pastaplattor och sen lite vanlig ostsås ovanpå. In i ugnen… Mmmums… 🙂

Idag fick Meja sin första vaccinering, sen konstaterades det att hon vägde 6670 gram och var 62 cm lång! Hon har hoppat upp en kurva till, lilla kluttan. Men så ofta som hon äter så är det inte så konstigt… I morgon ska vi gå ut och åka pulka och på söndag ska Niklas åka och isdyka medan jag och barnen tar en långpromenad.