Bröllopsdagen…

Idag är det tre år sen vi gifte oss, den där snöiga vinterdagen… Vi firar inte så speciellt mycket, känns faktiskt ganska ynkligt att fira tre år när vi varit tillsammans i 12 år nu i januari… Men jag fixade lite mat som var aningens ”lyxigare” än vanlig måndagsmat (ugnsbakad fläskytterfilé med ris och mango chutney-sås) och dukade fint. Maten smakade väldigt bra och köttet var så mört att man inte behövde kniv för att dela det. Niklas kom hem med en bukett vackra rosor och lite godis efter att han spelat badminton på kvällen. 🙂 Så lite firande blev det dock ändå…

I morgon ska vi försöka gå ut en sväng. Hoppas att det inte är så kallt bara… Sen ska vi nog försöka få till lite lek med fingerfärg nu när Molly fick en rulle med ritpapper. 🙂

1 tanke kring ”Bröllopsdagen…

Kommentarer är stängda.