Strålande dag…

Vilket väder vi fick idag! 🙂

Jag tog en vända på stan eftersom jag skulle köpa mer magdroppar på Apoteket till Meja. Som vanligt har de byggt om när jag kommer dit. Jag måste gå på stan oftare… Men det är ju inte min favoritsysselsättning att gå och shoppa egentligen…
Niklas och Molly åkte på Dykcenters avslutning i Kolsva. De hade en bra dag med korvgrillning och bus med andra barn. Molly var rejält trött på kvällen, vilket återspeglades i hennes humör… ALLT triggade till ”låtsasgråt”, och låtsasgråten fick Meja till att vakna och skrika. Livat med andra ord…
Vi skulle ha ätit fröpanerad fisk med rotgrönsaker och ärtpesto ikväll, men det blev pommes frites och korv istället… Dels för att vi båda var trötta och dels för att vi åt sesampanerad kyckling (så otroligt gott!) igår och det blev lite tjatigt med panerat idag igen då…

Nu ska jag krypa ner i soffan under täcket och passa på att sova lite innan Meja vaknar igen. Niklas är ute och svirar med dykvännerna så det kan dröja länge innan han kommer hem…