Stora tjejen…

Ja, så lyckades jag missa en BVC-tid igen då… Jag var bombsäker på att jag skulle dit på tisdagen, men insåg på måndagkvällen att det var på måndagen… Ooops… Men som tur var så var det öppen mottagning idag så att vi kunde gå dit och väga och mäta Meja ändå. Idag var hon 53,5 cm lång och vägde hela 4750 gram. Snart 5 kilo redan alltså…

Måste berätta en rolig sak… 🙂 Molly satt vid matbordet igår och hon ville inte äta maten. Vi sa att pappa åt upp maten för att han skulle orka spela badminton och då härmade Molly: ”Jaa, pappa orka spela benny”. 😀 Så nu spelar pappa Benny på måndagar tydligen. Hihi…

Den här veckan jobbar jag på att snart få flytta in i sovrummet igen. Jag ska försöka få Meja att trivas i sin säng, för nu sover hon bara korta stunder där. Rekordet är väl typ 15 minuter på dagtid och 2 timmar nattetid, kan jämföras med soffan då hon sov 7 timmar i sträck i natt och lätt sover 3-4 timmar på dagtid…