Saknar dagis

Vissa regler är inte tilltänkta.. Mollsan får bara 15 timmar i veckan på dagis numera. Vi provade med att ha henne några timmar om dagen först men det kändes bara stressigt och jobbigt. Även för Molly blev det inte bra, hon hann inte få ut så mycket av den lilla tid som hon var där. Nu provar vi att ha henne lite längre om dagarna men färre dagar (tis,tors). Det fungerar bättre och är smidigare för alla parter (även personalen hoppas jag). Men hur förklarar man för en tvååring att ”Nej inte i morgon men dagen efter får du gå till dagis” ? Det är inte lätt när hon saknar dagis så mycket, även om det är mysigt att ha henne hemma om dagarna. Och det jag menar med att regeln inte är tilltänkt är att även små barn har behov.

Idag hade vi besök av farmor o farfar. Mollsan busade järnet med båda och kom senare på att hon har böcker 😀 Vilket farmor o farfar fick känna på.. Bilden på stolta farfar finns i Mejas galleri.

Så var det dags för en liten bild också..

inga bilder hittades