Ny ordning i sovrummet…

Idag meckade jag isär spjälsängen för att bygga om den för andra gången. Jag ville ta bort ena långsidan och skjuta ihop spjälsängen med vår säng för att kunna ha Meja precis bredvid mig utan spjälor emellan, precis som när vi sover i soffan. Med lite meck och hjälp av Niklas när Meja ville ha mat fick vi ihop den. Molly blev förtjust över att kunna klättra in i Mejas säng och blev lite avis. Jag sa att Molly ju hade sin säng i sitt rum om hon ville använda den, och då tyckte Molly att vi skulle hämta den och ställa den bredvid pappa. Vi var inte sena att nappa på förslaget och flyttade in sängen direkt, bäddade den och fixade i ordning. Molly blev alldeles förtjust i den och lade sig direkt och ville inte ens gå och äta middag. 🙂

Läggningen gick bra och nu sover hon sött i sin säng. Nu återstår det bara att se om hon sover hela natten i den eller om Meja kommer att störa nu när vi flyttar in i sovrummet igen. Ska bli så skönt att få sova i sin vanliga säng, trots att soffan är skön.

Daga att ta en Strepsil för halsen och sen gå till sängs… Nu är det min tur att bli sjuk, hade feber och kroppsvärk igår och idag har jag gått på Ipren för att orka med barn och hushåll. Hoppas Niklas är tyst när han kommer hem. Han är ute och bowlar med Magnus, Krille och Kristian. Jag misstänker att det inte stannar vid bara bowling, de hittar nog till Harrys och kommer hemrumlandes efter stängningsdags. 🙂

Natti natti