Irritationsmoment..

Normalt sett har jag aldrig kontanter i plånboken. Jag har ju betalkort och det duger aldeles utmärkt för mig. Men så ibland stöter man på butiker som inte tar emot kortbetalningar. Mycket märkligt så här en bit in på tjugohundratalet. Och idag hände det igen! Fick för mig att slinka in hos frisören på vägen hem från jobbet. Och inte tänker man på att fråga om dem tar kort (nej inte foto). Glad i hågen sätter man sig på anvisad plats och blir tillklippt. När man väl är nöjd och ska betala så kläcker dem ur sig ”Nej vi tar inte betalkort..”

Så jobbigt allt blir i den digitala ålder när någon stretar emot och inte vill följa utvecklingen. För att lösa betalningen fick jag gå till en automat och plocka ut pengar, gå tillbaka och betala. Mycket irriterande!!

Jag var nöjd med klippningen, men det vette katten om jag går dit igen. Det är så jobbigt att först hämta pengar i en automat för att kunna betala när jag är van med plastkortet.