Hungrig…

Ja, så var den här veckan avklarad. Vi fick ordentlig sovmorgon i morse, skönt för Niklas som kom hem halv två i natt och därmed var lite trött i mössan idag. Niklas moster Monika kom på en snabbvisit på förmiddagen för att hälsa på nytillskottet. Riktigt trevligt eftersom det var länge sen vi sågs! 🙂

På eftermiddagen försökte vi slöa lite. Jag funderade på att åka till Rusta och kika på en viss julgrej jag spanat in men i samma ögonblick ringde svärisarna på dörren och kort därefter bestämde sig Meja för att det var slutsovt (trots att hon nyss somnat) och började gallskrika igen. Så min fundering om att åka till Rusta fick ett snabbt nedslag… Men det blir fler gånger.

Efter det så åkte vi till Säljarna och åt pizza. Eller ja, Molly och Niklas åt pizza och jag åt kycklingsallad. Förra gången jag åt pizza reagerade Mollys mage så det är bara att låta bli… Så det fick bli tråkig sallad utan dressing (verkade vara gjord på mjölkprodukt) och utan bröd (för mycket jäst och hade dessutom ost på). Gissa om jag var hungrig ett par timmar senare när salladsbladen och kycklingbitarna smälts. Ett par smörgåsar var lösningen på detta…

Nä, dags att sova nu… Natti natti…