Bus vid matbordet!?

Inget vi försöker att hålla på med. Men ibland blir det bara så skoj att man inte kan hålla sig för gapskratt.
Ikväll när vi åt såg både Anna och jag att Molly härmade en viss rutin som händer ibland. När man tar en tablett så brukar man knycka till med huvudet bakåt så tabletten kommer långt bak innan man sväljer. Så gjorde Molly och kläckte sedan meningen ”Ja har pengar i munnen”, tog ett nytt riskorn och samma visa en gång till. Det gjorde att vi inte kunde hålla oss för gapskratt som i sin tur resulterade att Molly blev uppspelt och började leka med maten.

Det dagliga rullar på och rutiner funkar bra. Mollsan var riktigt glad idag vid lämningen och pussen o kramen höll på att glömmas bort. Molly var trött och rutinen vid sänggående blev annorlunda. Vanligtvis är det bokläsning och efterföljande lampsläckning med rundtur runt sängen. Men inte ikväll, Molly släckte lampan och kom fram till mig ”Pappa, Molly inte runt”. Lyfte upp henne i sängen igen och några sekunder senare ville hon ha täcke. Någon minut senare sov hon.. tror det var hastighetsrekord i att somna snabbt.

Puh.. Nu drygade jag ut ledningen lite iaf 😉  (internt skämt)