Aja baja mamma!

Idag har Niklas varit hemma från jobbet då han haft feber och ont överallt. Så onsdagen har för hans del spenderats i soffan under täcket. Hoppas han kryar på sig snart stackaren…

Jag tänkte att jag skulle passa på att ta med barnen och åka och handla lite när bilen ändå var hemma. Jag tog med mamma också eftersom de ju inte har så lätt att komma iväg och handla. Vi åkte till ICA Maxi och Molly var i sitt esse. Hon stod i kundvagnen och busade järnet med mormor som hade lika roligt som Molly. Så fort mormor försvann utom synhåll så vrålade hon efter henne så att hela affären hörde, ”moooormooooor!!!”. När jag påpekade för henne att hon skulle sätta sig ner i kundvagnen eftersom hon blev lite för vild så spände hon ögonen i mig, hytte med fingret och skrek: ”Aja baja mamma!!” till förbipasserandes stora förtjusning. En liten ettrig sak har hon blivit… 🙂

Molly och Meja har fått vagn förresten. En fin syskonvagn där Meja kan ligga och Molly sitta bredvid. Molly är överförtjust och älskar vagnen. 600 kr inklusive frakt hit från Strängnäs var årets affär. 🙂 Nu är det så mycket enklare att ta sig till och från dagis.