Vad nu då..?

Vad nu då? Ingen blogg på flera dagar nu… Niklas ligger på latsidan ser jag. 🙂 Då får väl jag skriva lite då.

Dagarna går ganska fort nuförtiden. Molly går till dagis på morgonen, när Meja äntligen somnar om så försöker jag också sova en stund eftersom Meja äter varannan timme på natten och således inte ger mig mycket sömn. Sen hämtar jag Molly på dagis och när vi kommer hem är det matlagning och bebisbärande som gäller. Meja är nämligen knölig på kvällarna och kolik-skriker ofta en timme. Mammas tutte är enda medicinen… Faktum är att hon skriker eller knölar under större delen av sin vakna tid. Hon har samma problem med magknip som Molly hade. Men det blir bättre sen. Jag undviker rå lök, kålväxter, choklad, mjölkprotein, äpplen, päron, vindruvor, apelsinjuice, färskbakat bröd, kryddig mat och sånt som ger gaser överlag. Lite begränsande meny har det blivit med andra ord. Har köpt lite mjölkfria mejeriprodukter, men utbudet är ju inte så stort som det laktosfria till exempel. Men vi får väl se hur det artar sig, om det hjälper lillskruttan något.