Föräldrarmöte..

Så var det föräldrarmöte ikväll. En trevlig tillställning trots att vi saknade kladdkakan 😉 Mycket informativt och givande tyckte jag det var och ser fram emot det som komma skall med samarbetet mellan avdelningarna.

Mina stödpunkter för kvällen blev:

 • Gemensamma delen
    Samarbete mellan Junibacken och Saltkråkan
    Och frukosten kommer ske på Junibacken
    Önskemål om plexiglas i planket så att barnen kan se igenom
    Ett staket vid pilträdet utanför Saltkråkan så att barnen inte gömmer sig vid grinden till parkeringen
    Självstängade grindar
    Laga staketen runt om området och en grind som är trasig
 • Junibackens del
    Märk kläderna
    Se över extrakläderna så att storlekarna stämmer
    Kontrollera hämttider och lämningstider
    Fotograferingen så är inte föräldrarna välkomna 😉
    Lucia firas den 15:e då endast med föräldrar

Vid fikat pratades det mycket om alla barnen och det var mycket intressant och roligt att höra. Prat om barn, snor, knuffar och mycket annat diskuterades.  Många nya ansikten på föräldrar man bara möter som hastigast i dörren, kul att få ett namn på dem och veta vem som är förälder till vem. Även om jag inte kommer ihåg det så kanske det går upp ett ljus då och då när vi möts.

Väl hemma efter mötet var det någon som var vaken trots att hon inte skulle vara det. Knöleri knölera hade det varit hela kvällen och då menar jag inte Molly utan den lilla nya tjejen i familjen (Meja). Anna hade det svårt minsann att få Molly i säng när Meja vrålade hela tiden. Starkt jobbat att behålla humöret..
Jag tog över så Anna fick andrum men det var inte poppis hos en trött Molly. När jag trodde hon somnat smet jag ut ur rummet precis som vanligt och jag hann inte mer än in i vardagsrummet så öppnades sovrumsdörren. Bara att knata inte med Molly igen och göra ett nytt försök. Denna gång gick det bättre, hon var så trött så trött.

1 tanke kring ”Föräldrarmöte..

Kommentarer är stängda.