Nej, inget på gång…

Nej, det är ingen bebis på gång ännu.

Bäst att rapportera det, annars blir man väl nerringd snart av frågvis släkt och vänner som är rädda att de ska missa nåt. 🙂 Men jag vet inte om jag skulle våga skriva nåt ifall jag skulle känna något. Då blir man väl nerringd ändå och blir utfrågad om känningar, krämpor, slemproppar och fostervatten en gång i timmen. Det kan ju gå flera veckor från första känningen tills bebisen kommer, så det kan bli dryga tider att sitta och rapportera i telefonen. 🙂 Så nej, inga känningar ännu, förutom de sedvanliga sammandragningarna i tid och otid, men det är ju bara livmodern som ”övar” och har så gjort i snart 10 veckor nu.

Idag har jag tvättat 5 tvättar, tänkte passa på att tvätta bland annat sängkläder när det blåser och är hyfsat varmt. Dessutom har man ju bara en handfull kläder som passar nuförtiden (passar är väl synd att säga, man ser ju rätt skum ut i de flesta plagg) och när de är smutsiga så får man gå naken eller i lakan om man glömmer tvätta.

Idag fick Niklas äntligen sin födelsedagspresent, en 18-årig Macallan som han tidigare uttryckt som sin favorit. En fin 1000-kronorswhisky att smutta på. Jag har ÄNTLIGEN fått pengar från försäkringskassan, jag har ju varit utan ersättning hela sommaren (förutom barnbidraget då). Det tog tre månader att få utbetalning och när den väl kom var det bara 20% av det jag skulle ha… Men nu kom resterande 80% och jag är tillbaka på banan igen. Men jag är fortfarande sur på FK, de fattar inte hur de ställer till det för folk när de strular.

Dags att gå och sova… Natti natti!