Måste bara hylla ..

Luncherna intas ganska ofta numera på Ektorpsgården i Torshälla. Detta fantastiska ställe har suverän lunch. Alltså det har inte hänt en enda gång att man blivit besviken och nu har vi lunchat där många gånger. Idag intog jag en härlig pasta med fläskfilé och bacon. Innan maten serveras vid bordet får man ta egen salladstallrik med nybakat bröd och dricka. Man hinner lagom mumsa i sig av salladen så serveras maten. Och vilken mat!! helt fantastiskt underbart god. Man kan inte mer än ta hatten av och bocka för kocken. Tokmätt efter maten bjuds man på kaka o kaffe om man så önskar. Ibland finns det en äppelkaka o vaniljsås eller något annat mumsigt.
Det har aldrig hänt att man gått därifrån omätt 😀

Ska ni luncha någon dag och funderar på något annorlunda ställe prova då Ektorpsgården!

Trotset är här nu.. Oftare oftare får vi bända, vrida och krångla för att få Molly att göra som vi vill. Hennes egen vilja blir starkare och starkare. Tävlingar funkar än så länge.. men hur länge till? Anna är fantastisk på att vända saker till sin egen fördel för att få Molly att göra som hon vill.
Att duscha idag var inget hon vill men tvungen att göra. Så jag försökte få henne att frivilligt följa med och duscha. Väl inne i badkaret fick hon för sig igen att hon inte skulle duscha men då var redan vattnet igång.. Molly fejkgrinade hela duschningen, även om hon gör som man säger och är jätteduktig så blir det lite enerverande att höra gråten hela tiden. Men så fort allt var över försvann gråten i ett vips 😀 så nu är hon ren och glad.